Nesten 60 millioner dollar i Bitcoin flyttet til Ethereum i juni

Nesten $ 60 millioner bitcoins flyttet til Ethereum i løpet av juni, ifølge dataanslag fra Dune Analytics . Innpakket Bitcoin Circuit den eldste tokeniserte bitcoin-protokollen på Ethereum, er ansvarlig for omtrent 75% av veksten etter å ha flyttet mer enn 4.800 BTC til Ethereum forrige måned.

Etterspørselen har økt for å bruke bitcoin i en rekke desentraliserte finansielle tjenester ettersom Ethereum fortsetter å være den mest populære off-chain destinasjonen for bitcoins. Mer spesifikt, avkastningsoppdrett og MakerDAO å legge til tokenisert bitcoin som sikkerhet er sannsynligvis sterke katalysatorer, sier Medio Demarco, tidligere tilknyttet Deutsche Bank og medgründer av cryptocurrency-forskningsfirmaet Delphi Digital.

„Den nylige trenden skal ikke komme som en overraskelse og vil sannsynligvis fortsette,“ sa Demarco til CoinDesk

Den økende populariteten til tokenisert bitcoin er heller ingen overraskelse for Ben Chan, CTO hos BitGo, cryptocurrency-betalingsprosessoren som ledet Wrapped Bitcoin. „Formålet med WBTC er å bringe bitcoin til en verden av desentralisert finans,“ sa Chan. „Avkastningsmuligheter for utlån og levering av WBTC“ i Ethereum-baserte applikasjoner driver nyere vekst, la han til.

For tiden er 132 millioner dollar bitcoin på Ethereum, på utgivelsestidspunktet, eller omtrent 0,08% av den ledende cryptocurrency markedskapitaliseringen, ifølge OnChainFX .

Er den økende etterspørselen etter å bruke bitcoin på Ethereum et positivt signal for den ledende cryptocurrency?

I følge Demarco har trenden en „synergistisk“ effekt for begge blockchains

Chan var enig i å fortelle CoinDesk at veksten i verdien av eiendeler på desentraliserte finansapplikasjoner for Ethereum er „et skritt mot modning av tillitsløse og transparente finansielle tjenester.“ For Bitcoin kommer fordelen fra å kunne tjene avkastning og sikkerhetsstillelse av bitcoin, ”som“ gir incentiv „for brukere å investere i cryptocurrency, ifølge Chan.

Å bruke bitcoin på Ethereum er “potensielt habil for begge nettverk,” sa Chan.